Hiszpańska restauracja Ole, która działa w Warszawie, specjalizuje się przede wszystkim w menu śródziemnomorskim i zaprasza miłośników owoców morza czy ryb. Funkcjonuje jednak także jako steak house (Warszawa), a więc podaje swoim gościom steki, o różnym stopniu wysmażenia, zależnie od preferencji zamawiających je gości. Do wyboru są również różne rodzaje wołowiny. Można zatem zamówić stek z polędwicy wołowej, jak również z rostbefu. Serwowany jest także antrykot w specjalnym sosie na basie whisky. Steak House (Warszawa) Ole podaje oprócz tego rostbef galicyjski, a także ekologiczną sezonowaną wołowinę. Na najbardziej wymagających gości, czekają z kolei steki z japońskiej wołowiny Wagyu. Jest to najdroższa wołowina na świecie, o charakterystycznym marmurkowym wyglądzie i niepowtarzalnych walorach smakowych. Steak House serwuje tego rodzaju mięso z kością, by pozostawić jego naturalny smak.
Najtańszy sklep z używanym sprzętem
W sklepie DeMari.pl najlepiej wiemy o tym, że jeżeli coś jest używane to nie znaczy wcale, że musi być gorsze od nowych drogich produktów. A nawet jesteśmy zdania, że czasami używany i sprawdzony sprzęt jest b...