Hiszpańska restauracja Ole, która działa w Warszawie, specjalizuje się przede wszystkim w menu śródziemnomorskim i zaprasza miłośników owoców morza czy ryb. Funkcjonuje jednak także jako steak house (Warszawa), a więc podaje swoim gościom steki, o różnym stopniu wysmażenia, zależnie od preferencji zamawiających je gości. Do wyboru są również różne rodzaje wołowiny. Można zatem zamówić stek z polędwicy wołowej, jak również z rostbefu. Serwowany jest także antrykot w specjalnym sosie na basie whisky. Steak House (Warszawa) Ole podaje oprócz tego rostbef galicyjski, a także ekologiczną sezonowaną wołowinę. Na najbardziej wymagających gości, czekają z kolei steki z japońskiej wołowiny Wagyu. Jest to najdroższa wołowina na świecie, o charakterystycznym marmurkowym wyglądzie i niepowtarzalnych walorach smakowych. Steak House serwuje tego rodzaju mięso z kością, by pozostawić jego naturalny smak.

Kreatywne klocki
Obecnie zawsze stawiamy na zabawki, które pozwalają dziecku się doskonale rozwijać, poznawać świat i odkrywać, jak wiele ma do pokazania. W tym mogą pomóc legoduplo, które dają naprawdę wiele i pokazują, ż...