Hiszpańska restauracja Ole, która działa w Warszawie, specjalizuje się przede wszystkim w menu śródziemnomorskim i zaprasza miłośników owoców morza czy ryb. Funkcjonuje jednak także jako steak house (Warszawa), a więc podaje swoim gościom steki, o różnym stopniu wysmażenia, zależnie od preferencji zamawiających je gości. Do wyboru są również różne rodzaje wołowiny. Można zatem zamówić stek z polędwicy wołowej, jak również z rostbefu. Serwowany jest także antrykot w specjalnym sosie na basie whisky. Steak House (Warszawa) Ole podaje oprócz tego rostbef galicyjski, a także ekologiczną sezonowaną wołowinę. Na najbardziej wymagających gości, czekają z kolei steki z japońskiej wołowiny Wagyu. Jest to najdroższa wołowina na świecie, o charakterystycznym marmurkowym wyglądzie i niepowtarzalnych walorach smakowych. Steak House serwuje tego rodzaju mięso z kością, by pozostawić jego naturalny smak.

Fotograf, który wykonuje fantastyczne panoramy
Trzeba przyznać szczerze, że w ostatnich czasach znacząco rozwijają się różnego rodzaju nowoczesne oraz innowacyjne technologie, które ściśle związane są z technologią wirtualną, ponieważ nie ma się, co o...